Dorim ca „𝐵𝑒𝐄𝐃𝐔𝑐𝑎𝑡𝑒𝑑 – 𝑭𝒊𝒊 𝑬𝒅𝒖𝒄𝒂𝒕!” să devină motto-ul oamenilor revoltați față de o scară a valorilor falsă. Susținem, cu alte cuvinte, loialitatea față de o educație care ne apropie și ne face să fim mai buni.

Propovăduirea și Conștientizarea importanței educației într-o societate care își caută calea devine resortul ce poate să inițieze alegeri care formează comunități în jurul curiozității generatoare de învățare firească, pasionată.

𝑳𝒊𝒃𝒆𝒓𝒕𝒂𝒕𝒆𝒂 𝒐𝒇𝒆𝒓𝒊𝒕𝒂̆ 𝒅𝒆 𝒆𝒅𝒖𝒄𝒂𝒕̦𝒊𝒆 𝒓𝒂̆𝒎𝒂̂𝒏𝒆, 𝒅𝒆 𝒇𝒂𝒑𝒕, 𝒂𝒅𝒆𝒗𝒂̆𝒓𝒂𝒕𝒂̆ 𝒑𝒖𝒕𝒆𝒓𝒆 𝒑𝒆 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒂𝒄𝒆𝒂𝒔𝒕𝒂 𝒐 𝒂𝒅𝒖𝒄𝒆.

Puterea de a gândi este cea mai mare libertate pe care educația o poate oferi omului. Acea gândire autentică ce refuză interferențe în alegerea raportării la Divinitate rămâne unul dintre obiectivele Platformei 𝐵𝑒𝐄𝐃𝐔 pe care îl cultivăm în demersurile noastre.

Susținem că Educația generează autenticitate, inovație, creativitate, libertate, și exprimarea acestei credințe subliniază importanța existenței organizației noaste care pune multă energie și în dezvoltarea puterii de opinie bazată pe educație.

Așadar, dorim ca acest concept să devină motto-ul oamenilor revoltați față de o scară a valorilor falsă pe care de multe ori societatea ne-o prezintă ca pe o traiectorie tranzitorie ce pare că nu se mai încheie.