Nu reușești să găsești un echilibru în relația profesor-părinte-elev? Află cum să gestionezi situațiile dificile care îți îngreunează activitatea de dascăl. Participă alături de noi la Webinarul „Relația Profesor-Părinte-Elev” pentru a primi toate răspunsurile de care ai nevoie.🩵

0
Day
0
Hour
0
Minute
0
Second

Webinarul va avea loc în data de 19 Aprilie începând cu ora 17:00 și se va desfășura pe parcursul a 3h. Este organizat cu sprijinul Asociației „Educația este Putere” pentru a răspunde principalelor nevoi și dificultăți pe care le întâmpinați în activitatea didactică. Prin urmare, în cadrul Webinarului vom aborda teme precum:

AUTORITATEA PROFESORULUI

✨ GESTIONAREA SITUAȚIILOR DIFICILE CU PĂRINȚII

TEHNICI DE COMUNICARE EFICIENTĂ PENTRU ARMONIZAREA EDUCAȚIEI INFORMALE ȘI A CELEI FORMALE

Webinarul va fi susținut, din rolul de Keynote Speaker, de doamna Prof. Simona MESAROȘIU, fost Inspector școlar pentru disclinele socio-umane și învățământul special (perioada 2012-2014), profesor asociat la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din Brașov și director la Școala Gimnazială Vulcan din Brașov. În paralel a urmat formări multiple, dintre care menționăm:

  • psihoterapie adleriană
  • specializare în psihooncologie
  • formator
  • mentor educațional pentru persoane cu dizabilități
  • management educațional european
  • evaluator proiecte și programe europene
  • metodist ISJ
  • consilier de dezvoltare personală

În rolul de Moderator îl vom avea alături pe domnul Victor TIȚA, Conferențiar Universitar Doctor la Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, Filiala Slatina. Are o experiență de 21 ani în învățământul universitar, susținând cursuri și seminare de Leadership, Limba engleză pentru afaceri, Sociologie, pentru studenții USAMV București, Filiala Slatina. În prezent deține funcția de director al acestei prestigioase instituții de învățământ superior. Este autor a opt cărți de specialitate, a scris peste 30 de articole publicate în reviste cotate și în proceedings indexate ISI Thomson Reuters ori în lucrările unor manifestări științifice cuprinse în alte baze de date internaționale.
Totodată, este Președintele Asociației „Educația este Putere” și crede cu tărie în importanța formării continue și în sprijinirea sectorului educațional.

Vom fi alături de dumneavoastră și noi, Echipa BeEDU & AEEP, pentru a vă transmite toate gândurile bune și pentru a asigura o bună desfășurare a evenimentului.

👩🏻 Director Executiv: Mirela MATEI, Drd. în cadrul USAMV București, cu experiență profesională în Marketing și Management.

👩🏻 Director PR: Claudia TRUȘCĂ, Drd. în cadrul Universității de Vest din Timișoara, cu experiența profesională în domeniul Relații publice și Comunicare.

👨🏻 Specialist IT: Nicolae BOLD, Asistent universitar în cadrul Facultății de Management și Dezvoltarea Rurală a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, Filiala Slatina.

Pentru participarea la Webinar, vă rugăm să completați formularul de mai jos și să alegeți modalitatea de plată pe care o preferați (pentru plata cu cardul online puteți folosi cardul de primă didactică sau orice card VISA/ MASTERCARD). După aplicarea prin formular și achitarea taxei, veți primi în cel mai scurt timp factura fiscală și confirmarea locului dumneavoastră.

Dacă optați pentru achitarea taxei prin transfer bancar, este necesar să reveniți cu dovada plății pe adresa de e-mail cursuribeedu@gmail.com. Veți primi pe e-mail contul bancar și toate informațiile necesare pentru plată.

După finalizarea Webinarului, în termen de 5 zile, vom elibera adeverințele de participare și le vom trimite pe adresele de e-mail utilizate la înscriere.